HTML

Bóvli lötty

Ezen blog, a bóvli-szar-gagyi vagy legalábbis annak mondott "élelmiszeripari" terméket mutatja be.

Friss topikok

  • tompysoft: Hol lehet ilyen piros Prince-t venni? Kellene a gyűjteményembe, és én még csak fehérrel találkoztam. (2009.08.16. 14:31) A Sziplik háborúja
  • Awesome: ehj coca ezek tényleg karmolnak:D niiice (2009.05.13. 21:08) Viii dejóóó
  • A köpcös: korbuly miarákér nem posztolod a söröset? (2009.04.16. 17:51) puruttya
  • A$trin: nekemis! (2009.03.25. 18:08) Víííí dejóóóó
  • Korbuly: Soproni Virgin :D Két éve szalagavatón volt szerencsém megkóstolni egy korty erejéig...de nem nyer... (2009.03.24. 22:32) Guminő

Linkblog

Kocsma bemutató/Test #1

2009.02.06. 22:47 Korbuly

Nos ez a rovat is egyfajta útmutatásként fog szolgálni alkoholista/vagy csak szimplán magukat jól érezni akaró embereknek/barátainknak.
E heti vendéglátó ipari egységünk, amit górcső alá veszek, a Gömböc nevű műintézmény lesz.
Háttér: Kertváros szívében található eme nagy múltra visszatekintő kocsma. Mióta az eszemet tudom ott van. Kisebb koromban(amikor még nem fogyasztottam alkoholt) ez a hely egyenlő volt számomra a fertővel és az alkoholizmussal, és kerültem amilyen messziről csak lehetett... Ám mint kiderült ezen gondolataim teljesen alaptalanok voltak...
Mára elmondható, hogy ez lett a törzshelyünk, és minden egyes "kocsmatúránkat" itt kezdjük(2 állomásból álló kocsmatúráink vannak általában), és egy másik intézménybe fejezzük be(amiről majd egy másik postban)

Nos lássuk...
Árak: 10/7 Mondjuk ez attól is függ mit veszel...meg hogy mihez hasonlítjuk. 125Ft-os nagyfröccsöt kicsit sokallom, de a 260as üveges Soproni az teljesen jó ár városba, persze nyilván van ennél jobb is. A Szalon természetesen olcsóbb, de hát az ugye csak végszükség esetére van. A rövidet is elfogadható áron mérik, és 5centet kapsz, nem négyet.


Választék: 10/6. Ha valakinek egy jóféle Chivas Regalra, José Cuervo tequilára, vagy Henessy(x.o.) konyakra, esetleg egy kis ágyas-Pálinkára lenne szüksége, nos az itt nem fogja megtalálni. Viszont van egész sok fajta sör, a Szalontól kezdve egészen a Pilsnerig. Rövidek közül pedig hát leginkább a híres/hírhedt magyar brand-ek jellemzik legjobban a kínálatot, mint pl.:  Tajga vodka, PéterPál barack ízű szeszes ital(nagyon szar). De e melett megtalálható a kínálatban a Jagermeister, Bacardi, Jim Beam, és még néhány más nevesebb és jobb ital is.
Valamint ha már a kínálatról beszélünk; Természetesen fröccs.
Bónusz: Van melegszendvics.


Hangulat: 10/9 Eddig még soha nem volt panasz rá. Mindig hozta kb az elvártat...igazi füstös kocsma, ahol hát nagyobb eséllyel találhatóak meg a lepukkant vén alkoholisták, sem mint diszkós buzik/focisták, ami szerintem igen csak pozitív. Mondjuk néha kicsit gáz hogy betoppanunk és mi vagyunk a legfiatalabbak, de sebaj...mondjuk egyszer volt hogy nem így volt...de arról inkább nem mesélnék.
Negatívum: Kva régi a zenegép, a számok is azok benne.
 

Kiszolgálás: 10/8 A pultosok jó arcok, ki is hozzák az italt, ha nagy a rendelés, 20percenként cserélnek hamutartót. Mondjuk azt nem tudom miért.
!Viszont! kurvára nem szeretik ha a kedves vendég a csapba hugyozik(??).
 

Sportolási lehetőségek:[ennél a pontnál automatikusan 10/5 jár, ha van valami] 10/7
Van egy csocsó asztal...láttam már jobbat is mondjuk... Darts nincs, de sztem a törzsközönség nem is tart igényt rá.

Negatívumok: Rövid nyitvatartási idő. 22:00kor már bezár. Elég kicsi a hely.

Összesítés: Hát én úgy gondolom, hogy bár nincs olyan eget rengetően nagy választék, szerintem azért egy 10/8-at simán megér a hely, már csak azért is, mert jómagam is kertvárosi volnék, és...különben is. Szóval mindenkinek ajánlom! ;)
Auf Wiedersehen!

/Majd még mellékelek képeket is./
 

2 komment

Címkék: gömböc kocsmabemutato

A bejegyzés trackback címe:

https://bovlilotty.blog.hu/api/trackback/id/tr71927585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A köpcös · http://fuckit.blog.hu/ 2009.02.08. 20:13:52

kemény..én kiskoromban nem kerültem, mer engem csak a fagyizórészleg érdekelt :DD
az mondjuk meglepett 30-án, hogy csak 10ig van nyitva..dehát gondolom akik ottvannak, azok reggeltől támasztják a pultot :D
süti beállítások módosítása