HTML

Bóvli lötty

Ezen blog, a bóvli-szar-gagyi vagy legalábbis annak mondott "élelmiszeripari" terméket mutatja be.

Friss topikok

  • tompysoft: Hol lehet ilyen piros Prince-t venni? Kellene a gyűjteményembe, és én még csak fehérrel találkoztam. (2009.08.16. 14:31) A Sziplik háborúja
  • Awesome: ehj coca ezek tényleg karmolnak:D niiice (2009.05.13. 21:08) Viii dejóóó
  • A köpcös: korbuly miarákér nem posztolod a söröset? (2009.04.16. 17:51) puruttya
  • A$trin: nekemis! (2009.03.25. 18:08) Víííí dejóóóó
  • Korbuly: Soproni Virgin :D Két éve szalagavatón volt szerencsém megkóstolni egy korty erejéig...de nem nyer... (2009.03.24. 22:32) Guminő

Linkblog

Szalagavató continues

2009.02.01. 17:54 don coca

Hát igen ezen is túl vagyunk.... Ebben a postban nem lesznek elemzések meg pia krtikák hanem leginkább elrententés céljából "ragadok most tollat". 

A mese eleje a gömböc nevű vendéglátóipari egységből indult ahol korbulyékkal kezdtünk bemelegíteni a  szalagavatóra (amit mostantól csak sza-nak hívok) egy-egy fröccsel, persze a csajok akik megjelentek ( tök váratlanul legalábbis nekem váratlan volt) vbk-t és sört ittak na mind1. Miután elfogyasztottuk az üdítőinket korbullyal elindultunk az ANK-ba, h végre ránk rakják a szalagot. Persze a színpadon amikor hallgattuk a fenomálisan szar benny hill show feldolgozást szaxofonra akkor is isszogattunk egy kicsit az előkerülő laposüvegekből! Mindegyikben más fajta itóka volt ugyh esélyünk sem volt arra h ne keverjük a piát! Na mind1 miután lejöttünk a színpadról a gyors átöltözés közben megint ittunk egy kis "bátorságot" mivel elérkeztünk a várva várt tánchoz ami kurva jó volt ugy mellesleg! A tánc után elkezdődött a bál de azt nem sokan várták meg, inkább visszatért mindenki a gömböcbe! Na ott elindult a vedelés az emberek sorra mentek ki a következő sörért vagy röviditalért amit mindenki szép fogadtatással küldött le a gyomrába! Igen ám de a gömböc vendéglátóipari egység csak tízig van nyitva ugyh a népek vissza mentek bálozni, de már sokkal jókedvűebben mint délután! És ekkor szakad el a történet két részre amit nagyon remélek h korbuly kolléga kiegészít majd!!!! 

Az én társaságom viszont nem úgy töltött be gömböcbe ahogy szeretett volna ugyh még az Sza elött elmentek "bevásárolni" megvették a legfontosabbakat: Fütyülős mézes barack kalinka vodka fantával és egy kis energia ital ami semmit sem ér de jó az íze! Egy kis bálozás után rájöttünk h nekünk iszogatnunk kell még a megfelelő jókedv eléréséhez ígyhát a sofőrömet megkértem h álljon közelebb és igazi pronyó módjára elkezdtünk a parkólóban piálni! SOHA DE SOHA többé nem engedem meg a barátomnak h megigyon fél óra alatt majnem egy egész üveg pájjinkát! tíz perc múlva bekövetkezett a várva várt hatás visszamentünk táncolni és olyan felszabadúltan táncoltunk h nem igaz viszont sajna eljött az éjfél ideje volt  átmenni tk-ba! Szerencsére nem fértünk be a kocsiba ugyh én Ist1 barátommal megvártuk a következő kört a tk-hoz de amíg vártunk addig történtek a legjobb dolgok az este alatt! Vettünk még egy sopronit (nehogy már kiszáradjunk)! Ist1 barátom megvakult a félszemére de még így is képes volt a korlátba kapaszkodva csippendél táncot járni a kertvárosi lakók nagy megdöbbenésére! Oda pisált ahol éppen állt és akkot kiabált amikor neki kedve tartotta! Miután megérkeztünk tk parkolóba Ist1 barátomat ugy kellett kirángatni a kocsiból! Bementünk én kapásból a pulthoz ahol vettem egy  hejnekem sört 450-HUF-ért (így múlat egy magyar úr)!! Szerencsére a hejnekem jól teljesített mert a sok ugrálás közepette sem ment ki belőle gyorsan a szénsav! Igen jó volt táncolni az osztársakkal/évfolyam társakkal! Lehet többször kéne ilyen!

Sajnos nem tok rendes befejezést írni!!  Tehát tanulság ha nem akartok rúdtáncolni a kertvárosi sparnál akkor ne igyátok gyorsan a fütyülőst!!

Pacsi

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bovlilotty.blog.hu/api/trackback/id/tr53916463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A köpcös · http://fuckit.blog.hu/ 2009.02.02. 17:30:09

Ist1 barátom megvakult a félszemére de még így is képes volt a korlátba kapaszkodva csippendél táncot járni a kertvárosi lakók nagy megdöbbenésére! Oda pisált ahol éppen állt és akkot kiabált amikor neki kedve tartotta!

ez a kedvenc részem..helyre kis sztorit rittyentettél hallode..te igazából tudsz írni:DD
amúgy jó a józanélet is, legalább elmesélem az elszakadt szálakat, kimaradt jeleneteket :D
tk-ban pl jót nosztalgiáztam azon, hogy itt volt mindenki tajtrészeg VIM szülinapján :DD

Ist1 2009.02.10. 00:19:28

am. egyszer már vakultam meg majd hánytam össze magam álmomban...0,7-es Gin fél óra alatt:D
süti beállítások módosítása