HTML

Bóvli lötty

Ezen blog, a bóvli-szar-gagyi vagy legalábbis annak mondott "élelmiszeripari" terméket mutatja be.

Friss topikok

  • tompysoft: Hol lehet ilyen piros Prince-t venni? Kellene a gyűjteményembe, és én még csak fehérrel találkoztam. (2009.08.16. 14:31) A Sziplik háborúja
  • Awesome: ehj coca ezek tényleg karmolnak:D niiice (2009.05.13. 21:08) Viii dejóóó
  • A köpcös: korbuly miarákér nem posztolod a söröset? (2009.04.16. 17:51) puruttya
  • A$trin: nekemis! (2009.03.25. 18:08) Víííí dejóóóó
  • Korbuly: Soproni Virgin :D Két éve szalagavatón volt szerencsém megkóstolni egy korty erejéig...de nem nyer... (2009.03.24. 22:32) Guminő

Linkblog

Máj vs Tipli and Rákoczi

2009.02.10. 19:13 don coca

Hogy is kezdjem... Hétfő este megbeszéltem Korbulyal h kéne már vmi igazán BÓVLIT is inni. Így jött az elhatározás h átmegyünk suli után Joe italboltjába. Tegyük hozzá igen jól tettük h kedden mentünk mert az olasz órát elkellett felejteni mert ismételten szőrnyű volt. Kinyitottuk az ajtót és széles mosollyal a számon kimondtam az első árucikket amit elakartunk fogyasztani ez pedig a TIPLI volt. (http://www.gyorilikor.hu/HUN/aktual0t.html) Abból kapásból kértem eggyett magamnak meg Korbulynak, csakhát a TIPLIT le kell vlamivel folytani mert mint kiderült magában nem lehet elviselni ezért vettünk hozzá 100Ft-os RÁkoczi világos sört ami a borsodi keze alatt készült (képzelhetitek). Minent összevetve fizettem 600 forintot mert IST1 barátomnak is vettem előrelátóan egy RÁKOCZIT! Kiléptünk a boltból és nem kerítettünk nagy fedelet ahhoz h hol igyuk meg őket AZ ELSŐ TRANSZFORMÁTOR dobozra lepakoltunk és már nyitottuk is a TIPLIT és a RÁKOCZIT! 

TIPLI: Csomagolás: műanyag pohár és jogobellás yoghurt tető

Összetevők: Ioncseréltvíz karamell tartosítószerek tömkelege és aroma ENNYI!!!!!!

Szín: A karamell megteszi a hatását az eperfahordókban érlelt pálinkáknak nincs ilyen szép színe!! 

Illat: Dannone barac yoghurtokat meghazudtoló illata van! Beleszagoltunk és kapásból megütött az h én most télleg yoghurtot fogok letolni a gyomromba!

Íz: Na itt már bajok voltak! HÁT VALAMI SZÖRNYŰ! Olyan íze volt mint ezeknek a szar ízesített ásványvizeknek h lehet benne érezni a gyümölcsöt de mégsem na ez pont olyan csak ehez még az alkohol is párosul amit viszont qvára lehet benne érezni!

Ár:110 Magyar forintba kerül

Tanács: Aki szereti a félelmet és a veszélyt az próbálja ki mindenképpen sok féle és fajtát lehet kapni ugyh csak hajrá. Mi azért a ti biztonságotok érdekében a többit is majd kipróbáljuk!!  

Na folytatom tovább a történet fonalát a RÁKOCZIT Korbulyra hagyom! Betöltöttük a TIPLIT és utána kapásból kezünkbe vettük a RÁKOCZIT h eltöröljük a TIPLI emlékét a nyelvünkről! Mikor már a feléél jártunka sörünknek szembe jött velünk A 8 ember tanár úr és megkérdezte h mi mi a faszt csinálunk kora délután az utcán ha már inni akarunk mért nem ülünk be vlalhova erre én kifelytettem h mi éppen kisérletezünk és elmondtam neki h ez megy blogra természetesen a blog címét is elmondtam ughy remélem majd lesz egy hű olvasonk/kommentelőnk! Végre befutott Ist1 barátom aki azzal kezdte h mi az h nem adunk neki admin jogot mert tudna mondani egy csomo receptet és storyt (mondjuk lehet fontolóra kéne venni Korbuly)! Rákoczi közben storyzgatunk és szerveztük a pénteki fuckit bulit. Mikor kifogyott a sörünk Korbuly illedelmesen elköszönt tőlünk és haza ment! ÁMDE itt nincs vége ám a storynak! Mi ketten visszamentünk Joe italboltjába ahol marika néni már tudta h mit fogunk kérni ezért már pakolta elő a következő menet Tiplit. A TIPLI mellé vettünk még egy alja sört 140 forintért amit maj máskor elemzek mert nem láttam a színét stb... Elmentünk Ist1-el OTP-be utána pedig a kerház mellett megittuk a TIPLIT meg a sörcit! Baszki komolyan mondom megbaszta az agyamat ez a kis mennyiség és ezen felbozdulva felhívtam  Ugye nem kell hozzátennem h igencsak meglepődött! Szegény Ist1 mit fog majd magyarázkodni este (HIHIHIHHI). Na ezek uzán elmentünk toltunk egy gyorstot és bementünk az árpádba pisálni de közben a kerti lépcsőnél gyakorlatila pofán röhögtem a hikomat jámbor jacket aki alig tudott lemászni a lépcsőn! Mint kiderült a részegségemnek hála az árpádnak a retyójában ahol van a sötétített üveg ott átlehet látni a csaj rötyibe!

Tehát mindent összevetve igen jó kis nap volt NA PÁÁÁÁS 

3 komment

Címkék: tipli

A bejegyzés trackback címe:

https://bovlilotty.blog.hu/api/trackback/id/tr33935303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ist1 2009.02.10. 19:59:42

a történtekhez: a Tipli íze nem olyan borzalmas...nincs az a körömlakklemosó íz, nem égeti a torkodat, na de a gyomrod: érezni h mindjárt tüsszent:D Greg szerint még bizonyítanom kell, azért írhatok csak kommenteket...ez kb olyan mintha Rockynak azt mondanák verj még meg pár értelmi fogyatékost és akkor elismert kalapálóbajnok leszel! úgyh. indítványozom az alkohol díszdoktorrá avatásomat:D exbnős esetemet nem kommentálnám, ne aggódj Zsóti, jön még kutyára kamion!:D

don coca 2009.02.11. 21:04:09

bocs egy kicsit moderáltam magam ugyh ne lepődjetek meg
süti beállítások módosítása